Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@03:44:35 GMT

ذهن کودکان در تسخیر بازی های غربی/بن تن گوی سبقت را ربود

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۲۰۶۹۴

ذهن کودکان در تسخیر بازی های غربی/بن تن گوی سبقت را ربود

در حالی به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس نزدیک می شویم که ذائقه کودکان برای خرید لوازم التحریر نیز تحت تاثیر بازی های غربی بیش از گذشته تغییر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس بازار خرید لوازم‌التحریر و کیف و کفش هم داغ شده و همه خانواده ها به همراه فرزندان خود در بازار شهر به دنبال خرید هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با چرخی در فروشگاه های لوازم التحریر شهر می توان دید که برخی طرح های روی جلد دفاتر، میز و صندلی و کیف بر اساس کارتون ها و حتی شخصیت های فوتبال خارجی هستند.

بن تن، مرد عنکبوتی، لیونل مسی، انیمیشین ماشین ها از جمله طرح هایی است که بر روی جلد دفاتر و کیف مدرسه نقش بسته و به خوبی هم به فروش می روند انگار گویی قاپ دانش آموزان را دزدیده است!

البته در میان لوازم التحریر طرح‌های ایرانی ازجمله شهدای مدافع حرم و کارتون های ایرانی هم وجود دارد که بعضی از دانش‌آموزان نیز به آن‌ها علاقه‌مند هستند اما آن طور که والدین می گویند طرح کارتون های خارجی به ویژه بن تن و مرد عنکبوتی از محبوبیت ویژه ای نزد کودکان برخوردار است.

پدر یکی از دانش آموزان که مشغول خرید لوازم التحریر مدرسه است ضمن بیان این که توجه دانش آموزان به طرح‌های خارجی بیشتر است به خبرنگار ما می گوید: دو فرزند دانش آموز دارم که امسال برای خرید دفتر، کتاب و کیف به طرح بن تن و مرد عنکبوتی اصرار دارند و اگر هم مخالفت کنیم یا طرح های دیگری را پیشنهاد دهیم می گویند قید درس خواندن را می زنیم.

فکر کودکان در تسخیر بازی های غربی

علی ربیعی گفت: دانش‌آموزان معمولا تصاویر روی جلد دفاتری را انتخاب می‌کنند که آنها را بشناسند مخصوصا کارتون ها و یا بازی های کامپیوتری و موبایلی که امروز متاسفانه فکر کودکان را تسخیر کرده است؛ بن تن هم نمونه ای از آنهاست.

وی ادامه داد: اگر در بازی های موبایلی و فضای مجازی شخصیت‌ها و قهرمانان داخلی بیشتر برای کودکان و نوجوانان تولید شود در نتیجه کودکان نیز تمایلی به نقوش خارجی تمایل پیدا نخواهند کرد.

مادر همین دانش آموز که همراه آنها به فروشگاه آمده، ادامه داد: کودکان و نوجوانان بیشتر به جذابیت و هیجان‌انگیز بودن شخصیت‌ها توجه می کنند و طبیعی است که اگر از شخصیت های ایرانی بازی های هیجان انگیز تولید نشود رغبتی هم نشان نمی دهند.

وی با بیان این که والدین بر اساس سلیقه فرزندشان لوازم‌التحریر را خریداری می‌کنند، تصریح کرد: در فروشگاه هم لوازم التحریر ایرانی و هم خارجی وجود دارد اما سوال اینجاست که چرا بچه ها به بن تن یا مرد عنکبوتی بیشتر توجه می کنند؛ به نظر می رسد بازی های موبایلی و فضای مجازی در چند سال اخیر در این قضیه بسیار تاثیر گذار بوده است.

او افزود: برخی از تولید کنندگان داخلی هم که مزه دهان دانش آموزان را فهمیده اند در صنعت لوازم التحریر از طرح کارتون ها و بازی های خارجی به سود خود بهره می گیرند البته ناگفته هم نماند که محصولات خارجی به ضرس قاطع بیش از 70 درصد بازار را به دست گرفته اند.

وی نقش بازی های کامپیوتری را که دانش آوزان در این سنین مورد توجه قرار می دهند عامل اصلی گرایش به طرح ها و نقش های خارجی هم در خرید لوازم التحریر و هم لباس دانست.

فضای مجازی ذائقه کودکان را تغییر داده است

کارشناسان فضای مجازی در پاسخ به سوال کلار که چرا کودکان به طرح ها و نقش های خارجی علاقه نشان می دهند، می گویند: متاسفانه بازی های خارجی بر روی ذائقه کودکان هم تاثیر گذاشته و شاهد هستیم در انتخاب های روزمره هم تاثیرگذار بوده است.

آنان معتقدند فضای مجازی و بازی های کامپیوتری در حالی که اوقات فراغت کودکان را پر کرده اما مشکلات و معایب بسیاری را هم به وجود آورده است که می طلبد از یک سو والدین حضور فرزندانشان را در فضای مجازی کنترل و محدود کنند و از سوی دیگر فعالان این حوزه با ساخت گسترده بازی های ایرانی برای شناساندن شخصیت ها و قهرمانان ایرانی در انتخاب های کودکان اثر گذار باشند.

کارشناسان می گویند برخی بازی ها و حتی کارتون های خارجی که مورد توجه و علاقه کودکان قرار گرفته است خشونت و بد اخلاقی های بسیاری را ترویج می دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • اوسمار هدیه نکونام را پس فرستاد | جنجال برای هیچ ؛ فرصت برای سبقت بزرگ سرخ ها از دست رفت | پرسپولیس صفر - سپاهان صفر
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • ثبت بیش از ۹۴ هزار تخلف سبقت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی اردبیل
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه